V Zupan Agency poskrbimo da ima vaše podjetje vse kar v sodobnem svetu potrebuje za uspešno rast. Naši profesionalni oblikovalci poskrbijo da bo dizajn vaše spletne strani ali trgovine blestel. Logotip vašega podjetja pa bo vzbudil pozornost novih strank. Domet na spletu pa vašemu podjetju povečamo z Google, Facebook in Instagram oglaševanjem.

Predstavitev in načela oblikovalske in marketinške agencije Zupan. Za stranke in podjetja izdelujemo celostne grafične podobe, vizitke, letake, logotip, poročna vabila, ostale tiskovine za poroke, tiskani material za zabave, poslovne tiskovine. Izdelujemo tudi spletne strani in spletne trgovine, z dobro SEO optimizacijo, ki jih postavi v sam vrh na iskalnikih, ter s tem pripelje do organskega obiska. Smo specialisti za digitalni marketing (facebook oglaševanje, instagram oglaševanje, google ads oglaševanje, oglaševanje na televiziji, sodelovanja z vplivneži oziroma influencerji).
Vrednote, ki nas izpopolnjujejo

Iskrena komunikacija je vodilo uspeha

Prizadevamo si da so naše stranke nadvse zadovoljne z našimi storitvami, saj se zavedamo da je le to ključ do uspeha in naša prioriteta. Ženejo nas iskreni in pošteni odnosi z naročniki, to je naše vodilo v prihodnost.

Preskakovanje ovir je igra

Med izdelovanjem samega projekta si dovolimo biti drzni in neustrašni saj bomo le tako dosegli najboljši rezultat.

S skupnimi močmi gre lažje

Pri delu se držimo načela "vsi za enega, eden za vse", saj smo mnenja da v skupini lažje realiziramo svoje poslanstvo, ki se krepi.