PRODAJA

ni samo naš cilj, temveč naša strast..

Izdelek brez naslova (9).png

Za vaše podjetje vedno poiščemo najboljšo možno rešitev z izbiro pravih trženjskih kanalov skozi katere vam s svojim znanjem in premišljenimi pristopi povečamo število zadovoljnih strank ali uporabnikov vaše storitve ali produkta. 

Kako vam lahko pomagamo?

Prodaja od vrat do vrat

Promocije

Prodaja od vrat do vrat je najbolj direktna vrsta prodaje in je zato tudi uspešna, ter zahteva veliko izkušenj, znanja in inovativnosti, ki je v našem podjetju ne manjka. Za podjetja in naročnike se vedno trudimo izkoristiti celoten potencial na trgu. Tako smo s pomočjo več različnih tržnikov uspeli pridobiti že vsaj 10.000 novih strank. Za posamezen produkt in specifično populacijo potencialnih strank pripravimo najučinkovitejšo strategijo, s čimer zagotovimo največji možen uspeh trženja.

Smo v času obilne ponudbe konkurenčnih izdelkov, kjer je ključna točka diferenciacije ravno podrobna predstavitev izdelkov in sicer ne samo v sklopu spletne strani, temveč tudi s fizično prisotnostjo v trgovinah. Zato vam ponujamo različne načine predstavitev izdelkov, kot so klasične promocije, »živa polica« promocije, degustacije in vzorčenje znotraj ali zunaj trgovskih centrov.

+386 (0)40 414 691

  • Facebook
  • Instagram