Digitalna oglaševalska agencija Zupan. Specializirani smo za izdelavo spletnih podob. Spletnih strani in spletnih trgovin. Spletno prodajalno glede na potrebe naročnika naredimo s pomočjo orodja Woocommerce, ali pa na spletni platformi Shopify ali Magento. V primeru potrebe po spletni strani, jih izdelamo s pomočjo Wordpressa ali ponudnika Wix.
spans-stran.png

Izdelava spletne strani

Dobra spletna stran ni samo lepo oblikovana stran, ki jo ljudje vidijo na spletu, temveč tudi številni procesi, ki potekajo v ozadju. Naš cilj je zasnovati estetsko, vsebinsko in tehnično uporabno spletno stran, s katero bo vaše podjetje doseglo več konverzij. Izdelava spletne strani je zapleten postopek, ki zahteva vključenost in komunikacijo obeh ekip, tako vaše, kot naše. Poleg izdelave klasičnih spletnih strani nudimo tudi druge storitve, kot so prenova že obstoječih strani, dodajanje novih podstrani ali izdelamo enostavno spletno stran za predstavitev projektov.

 
 
SEO.jpg

SEO optimizacija

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) pomeni, da je vaša spletna stran prijazna ne le do iskalcev informacij, temveč tudi do brskalnika. Pri optimizaciji spletne strani je pomembno, da se ustvari SEO red, ki pripomore h kredibilnosti spletne strani ter posledično k višji poziciji v brskalnikih. Naša izkušena ekipa poskrbi za  on-site in off-site optimizacijo spletne strani, da dosežemo:


• VIŠJA MESTA V SPLETNEM BRSKALNIKU
• KAKOVOSTEN PROMET NA SPLETNI STRANI
• MERLJIVE REZULTATE

 
ciyashop-wordpress-webshop-theme.jpg

Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina ni le skrbno izbrana ponudba, temveč tudi način, kako optimizirati nakupno pot. Z izdelavo kakovostne spletne trgovine vašega kupca intuitivno vodimo od prvega stika z vašim podjetjem - do konca njegovega prvega – in vsakega naslednjega – nakupa. Izdelava spletne trgovine lahko poteka na več različnih platformah, pri tem pa seveda ni vsaka primerna. Pri tem vam tekom projekta pomagamo mi: za vašo spletno trgovino bomo izbrali tisto platformo, ki bo glede na zahtevnost trgovine, število izdelkov ter časovni in finančni plan najbolj odgovarjala – pa naj bo to Magento, WooCommerce ali Shopify.