Marketinška agencija Zupan poskrbi za organsko večanje dosega z dobro SEO optimizacijo spletnih strani, ter spletnih trgovin. S spletnim oglaševanjem in dobrimi strategijami digitalnega marketinga povečamo tudi število novih strank in prihodke podjetja. Oglaševanje na spletu glede na potrebe in ciljno skupino prilagodimo in izberemo ustezen kanal, naj si bodo to Faebook ads, Instagram ali Google Ads oglasi.
marketinggg.jpg

Facebook oglaševanje 

Ali veste kaj pomeni rek »če te ni na Facebooku, ne obstajaš«? Facebook je tretja najbolj pogosto obiskana spletna stran z 1,5 milijarde dnevnih uporabnikov. Facebook ponuja številne oblike oglasov glede na vaše potrebe in cilje, ki jih želite doseči. Facebook oglaševanje omogoča doseganje ciljnih skupin glede na lokacijo, starost, spol ali interese, na voljo pa so tudi napredne oblike ciljanja. Facebook zagotavlja 100 % merljive rezultate, mi pa bomo poskrbeli, da bodo ti najboljši glede na vaš vložek. Nudimo pomoč pri pripravi komunikacijske strategije, izberemo ustrezno obliko oglasov, izvajamo oglaševanje, pripravljamo vsebine ter skrbimo za vsakodnevno pojavljanje socialnega profila na časovnici vaših potencialnih uporabnikov.

 
 
 
IG.jpg

Instagram oglaševanje

Instagram je z več kot 800 milijoni uporabnikov mesečno ena izmed najbolj uporabljanih mobilnih platform. Populacija milenijcev je veliko bolj dovzetna za oglaševanje na novih medijih, zato je Instagram lahko odlično orodje za doseganje mlajše ciljne skupine. Z oglaševanjem na Instagramu bomo dosegli večjo pojavnost in prepoznavnost, dvignili percepcijo znamke ali podjetja, zmanjšali stroške in maksimizirali vaš vložek v oglaševanje. Možnost ciljanja in prilagajanja oglaševalskega proračuna bosta dala vpogled, kaj lahko od oglaševanja pričakujete, ter vam omogočila merljive rezultate. Naši izkušeni upravljavci družbenih omrežij so vedno v lovu za novostmi, pomagali vam bodo tudi pri pripravi strategije, izbiri ustreznih oblik oglasov, spremljanju rezultatov in pri sodelovanju z vplivneži.

google-ads.jpg

Google oglaševanje

Oglaševanje na spletu daje možnost, da vaše podjetje, izdelek ali storitev postane vidna potencialnim uporabnikom v trenutku, ko ti iščejo rešitev za svoj problem. Google Adwords je cenovno učinkovit, saj se zaračuna le, ko uporabnik klikne na oglas. Čeprav je enostaven za uporabo in se ga lahko loti vsak, pa se razlika med dobro in odlično Adwords kampanjo skriva v izkušnjah in znanju. Z nami bodo vaši oglasi dosegali najnižje cene na klik, investicija pa se bo povrnila v maksimalnem ROI. In kako bomo to dosegli? Z razdelano strategijo oglaševanja, premišljenimi in kvalitetnimi ključnimi besedami, kreativno zasnovo oglasov ter nenehnim optimiziranjem in prilagajanjem oglasnih kampanj.